Fredagen den 12 maj blev väckningen inte lika tidig som på torsdagen. Vi klädde på oss danskläder och började dagen med att snabbt gå in och köpa lunch som vi tog med oss för att äta lite senare på dagen. Innan danslektionerna besökte vi skygarden, som är en byggnad på 35 våningar med en trädgård på trettiofemte våningen. Härifrån fick vi också en fin utsikt över London.

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

Unknown IMG_8852

Efteråt begav vi oss vidare till Pineapple Dance Studios som ligger i Covent Garden. Bredvid dansstudion ligger deras butik där vi var in och shoppade lite danskläder innan våra danspass. Vi deltog i tre olika danspass med olika stilar. Stilarna var Commerical Hip Hop, Commerical Street och House Foundations. Det var väldigt roligt och lärorikt.

När vi hade dansat klart åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss klara för middag och musikal. Vi tog tunnelbanan tillbaka till Covent Garden där vi åt en god middag på Jamies Italian. När vi var mätta och belåtna gick vi till Westminister där musikalen låg. Vi såg musikalen Thriller som var väldigt bra. Musikalen innehöll mycket dans, vilket var roligt. Efter musikalen åkte vi tillbaka till hotellet för att gå och lägga oss efter ännu en bra dag i London.

IMG_8849 18674905_1277609962349138_1956320799_o

Moa Häggblom & Ronja Laine