Började lördags morgonen med en snabb frukost på hotellet innan vi for iväg till Pinapple Dance Studio i Covent Garden. Väl på plats mötte vi upp Amelia, en vän till Anna och Sandra, som skulle ha en workshop bestående av contemporary floorwork. Dvs. Modern dans med inriktning på golvrörelser. Det var superkul!

AmeliaDans.png

Efter två timmars träning rusade vi hem till hotellet på Russell Square igen. Gjorde oss snabbt i ordning och fort iväg mot Nottinghill. I Nottinghill gick vi på Portobello road market och åt lunch.NottinghillHusen

Efter några timmars sight seeing pallrade vi oss iväg mot Oxford Street för ännu lite mer shopping. Efter det började vi ta oss mot Soho där vi skulle äta på en Mexikansk restaurang som hette Wahaca. Mumsigt!


Mätta och belåtna tog vi våra trötta ben och började gå hemåt. Vi tog en sväng via Covent Garden och Westminister innan vi tog undergrounden hem.


EllinorochjagturistarTurist? Javisst!

När vi kom hem till hotellet samlades vi allihopa i ett rum för att visa upp våra köp vi hade gjort under dagen. Sedan packade vi lite smått för morgondagen eftersom det var vår sista natt i London. Sorgligt men sant.

haul

Detta gör vi om! // Ellinor Forsèn & Hanna Enlund