Blåslagna från Contemporary Floorwork dagen innan checkade vi ut 9.15 från hotellet och vandrade iväg mot Covent Garden.
Tvärs över gatan från Holborn Underground steg vi in på Bill’s restaurang för att lyxa till det med en brunch sista morgonen i London till ära.

Visar image4.JPG

Mätta och belåtna tog vi tunnelbanan till Green Park, för att påbörja dagens sightseeing. Morgonen kändes kall men vädret blev så småningom till det bättre och sightseeingen avnjöts i solsken, med Anna och Sandra som pålästa guider.

Trots att fötterna värkte redan vid morgonens första kliv, tog de oss till Buckingham Palace, där vi såg vaktbytet och en bit bort en övningsparad, Green Park, St James´s Park, och sedan vidare till Westminster Abbey, Big ben och (med hjälp av tunnelbanan) till Tower bridge och Towern. Här spenderade vi några timmar för att njuta av solskenet och utsikten.

Visar image3.JPG

Visar image5.JPG

Visar image2.JPGVisar image1.JPG

14.30 var det dags för att bege oss mot hotellet efter vårt bagage. Vi bytte om i korridoren till lobbyn och hoppade sedan på tunnelbanan i riktning mot Heathrow Airport. Resan hade löpt på fint enda tills denna sista dag då tröttheten kom emot, och vi gjorde en del missar med tunnelbanan.

Vid incheckningen stötte vi på ännu ett problem då en av oss inte ville lämna London riktigt ännu, och hade tagit beslutet att lämna passet på hotellet. Till att börja med två färre gick vi mot gaten med varsin lunchpåse i handen. Väl på planet var det bara en som fattades, vilket vi nöjde oss med för stunden. Vi Mellanlandade i Arlanda för lite Taxfree shopping eftersom tiden hade varit knapp på Heathrow.

Idag är vi alla tillbaka i Finland, och otroligt nöjda och glada över att vi har fått vara med på denna intensiva men roliga resa!

Jessica Dahlfors & Frida Hellman